Economia

Preparació

de les instal·lacions que enguany no es faran servir
Fira de Barcelona

Retenint la respiració en espera d’Alimentària i la Bride Week

El calendari de Fira de Barcelona ha previst enguany al voltant d’una seixantena d’esdeveniments, la majoria de forta repercussió internacional. Després de la traumàtica cancel·lació del MWC, caldrà estar amatent al que pot passar de cara a les properes trobades i comprovar si la polèmica del saló del mòbil establirà un precedent alarmista o simplement quedarà com un malson superat. Entre les fires imminents de més calat hi destaca Alimentària, programada entre els dies 20 i 23 d’abril. Per fer-se una idea, en l’edició anterior, la del 2018, l’impacte econòmic d’aquest certamen biennal que convoca els gegants de la indústria de l’alimentació, va ser de 200 milions d’euros, amb més de 150.000 assistents i 45.000 visitants internacionals. L’agenda de Fira també inclou altres trobades de relleu, unes de perímetre més ampli que d’altres. Així, per exemple, hi haurà el Saló de l’Ensenyament i el de l’Ocupació Juvenil, tots dos durant la segona quinzena de març. A final del mateix mes, però, una fira eminentment turística, B-Travel, que per a molts és el saló de referència per al sector al sud d’Europa i que previsiblement atraurà expositors i visitants de tots els confins.

Coincidint amb Alimentària, que se celebrarà al gran recinte de Gran Via, el firal de Montjuïc acollirà Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, una gran trobada on es reuneix el bo i millor del negoci internacional dels vestits de núvia, que l’any passat ja va assolir la seva edició més voluminosa, per la fusió de la Bridal Fashion Week amb la marca de cosmètica Valmont i que va aplegar la presència de més de 430 marques d’arreu i l’exposició de més de 28.000 vestits per a núvies, nuvis i convidats.

Altres cites amb poder de convocatòria són el Saló del Còmic, el Retail & Brand i el BizBarcelona, totes al maig, mentre que un altre saló cabdal, l’Expoquímia, es farà el 2 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona