Economia

Marmota creix un 75% fins el mes d’abril

La firma de venda de matalassos online té previst superar enguany els sis milions d’euros en vendes, el doble que l’any anterior i obre una ronda de finançament

Marmota, empresa de venda de matalassos a través de la Xarxa, ha augmentat un 75% les vedes durant els primers quatre mesos de l’any, i preveu depassar els sis milions d’euros de facturació el 2020, el doble que l’any anterior.

Així mateix, també compta a tancar l’exercici amb un resultat brut d’explotació (Ebitda) positiu. Marmota és ara mateix la primera marca de venda de matalassos 100% online de tot l’Estat. Ofereix un model únic de matalàs per a cada necessitat (3 tipus), de màxima qualitat i a un preu ajustat, gràcies a l’eliminació de mitjancers i als descomptes, amb un lliurament garantit d’un dia. A més, s’ofereix al client, de franc, una prova de 100 dies.

Durant el mes d’abril, les vendes de Marmota van superar el mig milió d’euros, un 225% més que el 2019, i, el maig, té previst superar el 250% de l’increment respecte al mateix mes de l’any anterior.

Com explica el CEO de la companyia, Mario Gutiérrez, “gràcies al nostre ADN digital i tecnològic ens hem adaptat ràpidament a la nova situació econòmica i de mercat, i això està sent una de les claus del nostre èxit.” A més, afegeix, “els nostres productes ofereixen una qualitat immillorable de descans a un preu just i, tot i que el consumidor pugui retornar el producte després de 100 nits, menys del 5% ho fa.”

Marmota, que va ser fundada el 2017 per Toni Estellé junt amb Atresmedia Hub Factory, Antai Venture Builder i Atresmedia, planeja fer una ronda d’inversió durant els pròxims mesos per ampliar mercats i productes i accelerar el seu creixement. La ronda la subscriuran els accionistes principals, així com inversors actuals i nous. La firma, amb seu a Barcelona, dona feina a un equip de dotze persones, format per experts en màrqueting digital, tecnologia i producte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA
economia

El Govern va fer retirar 1.339 anuncis d’allotjaments turístics il·legals durant el 2023

barcelona