Economia

La “fintech” Nomo amplia el negoci a les pimes

La plataforma de serveis financers, impulsada per Banc Sabadell, oferirà serveis financers a les pimes, a més a més dels autònoms i freelancers

La fintech Nomo, que oferia fins ara serveis financers i eines de negoci a autònoms i freelancers, ha decidit fer una passa més enllà i ampliar el seu radi d’acció a les pimes, a les quals ofereix ara la seva plataforma all-in-one per gestionar les tasques administratives i fiscals, com ara facturació, comptabilitat, impostos o finançament.

L’evolució de Nomo ha respost a la pròpia demanda del mercat: en els últims mesos, moltes pimes han demanat a Nomo que els donés servei. A hores d’ara, la fintech compta amb més de 80.000 autònoms registrats. Com diu Xavier Capellades, CEO de Nomo, “Espanya és un país d’autònoms i micropimes, i el nou servei de Nomo té per objectiu ser un punt d’inflexió per a aquest col·lectiu i aprofitar la tecnologia per a fer menys tediosa i més eficaç la gestió del negoci, la seva fiscalitat i les seves necessitats financeres. Nomo vol ajudar autònoms i micropimes a créixer i digitalitzar-se, especialment en l’actual context econòmic.” Al seu parer, “és fonamental que puguin dedicar tots els seus recursos a la seva activitat en comptes de tasques administratives, comptables i fiscals que no els aporten creixement.”

Impulsada pel Banc Sabadell, Nomo és disponible en web i en app. La plataforma aglutina en única eina tots els serveis clau que necessita qualsevol pime o autònom. Nomo agilita processos ja que permet la digitalització il·limitada de despeses i factures amb només una foto i la creació i enviament de pressupostos i factures. La plataforma també permet agregar el compte bancari -sigui del banc que sigui- per a visualitzar a temps real la tresoreria del negoci i conciliar la comptabilitat amb els moviments bancaris. També analitza el resultat net trimestral de la companyia i calcula a temps real la liquidació d’impostos a pagar a final de trimestre, la qual cosa és clau perquè la companyia disposi sempre de la informació a temps real, tingui el control total de la seva empresa i pugui prendre decisions amb la informació més actualitzada. Nomo permet a més crear i enviar factures als clients i portar el control dels pagaments i de les factures pendents de cobrament. També ofereix l’avanç de cobrament de factures, un servei que ajuda autònoms i a pimes a millorar la seva liquiditat i tresoreria. Nomo proporciona a més servei de gestoria, amb consultes il·limitades amb un gestor personalitzat, per a elaborar i presentar al Registre Mercantil els impostos trimestrals, Comptes anuals, Impost de Societats o la Declaració de la renda. Nomo genera els llibres de comptabilitat - Llibre de factures emeses i rebudes i Llibre de béns d’inversió- i els quadres d’amortitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona