Economia

Subirats adquireix dues granges porcines

L’empresa familiar de Santa Perpètua de Mogoda emmarca l’operació en un procés de verticalització per tenir el control sobre totes les fases de la producció

Subirats, empresa de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) que es dedica a l’elaboració d’embotits des del 1926, ha adquirit dues granges de ports, ubicades a Cistella (Alt Empordà) i la Vall d’en Bas (La Garrotxa).

Com explica Meritxell Subirats, CEO de l’empresa, aquesta operació és un primer pas dins d’una estratègia de creixement vertical, que “permetrà tenir un control rigorós de tot el procés productiu, des de la cria fins a l’elaboració, per seguir oferint la màxima qualitat i sabor dels nostres embotits.”

Aquest creixement vertical ha estat possible gràcies a la unió amb Nutrex Pinsos, que es dedica a la nutrició animal, per crear la societat Cria Responsable, que té per objectiu “comptar amb un procés productiu completament verticalitzat que asseguri el benestar animal i la sostenibilitat de les instal·lacions.”

Comptar amb granges pròpies permetrà estandaritzar els processos, prendre decisions sobre el model de cria i la genètica dels animals, crear fórmules nutricionals a mida i controlar la qualitat de forma integral, “del gra d’ordi fins al pernil o la llonganissa”.

D’aquesta manera el cicle serà totalment tancat i controlat per Subirats i “el consumidor guanyarà encara més”. “La nostra voluntat és enfortir el segell de qualitat que ha caracteritzat la nostra família; el compromís Subirats amb l’excel·lència és el motor real d’aquesta integració i del creixement del grup”, segons Meritxell Subirats.Aquest pla comença amb la incorporació de les dues granges, però “amb l’objectiu de sumar-ne de noves els pròxims mesos, per així fer front a les necessitats de matèria primera de Subirats”, detalla la CEO. La fita a llarg termini és abastir tot el grup per a la producció d’embotits

Les dues granges s’afegeixen a les quatre empreses que integren el grup: l’escorxador (Vic, Osona), l’assecador de pernils (Hostalets de Balenyà, Osona), la planta de llescats i desossats (Centelles, Osona) i la fàbrica i obrador dels elaborats (Santa Perpètua de Mogoda, Vallès Occidental). Tots els mitjans productius de Subirats estan situats a Catalunya. “La nostra voluntat és també dinamitzar l’economia del territori”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona