Economia

Impress tanca una ronda de cinc milions

La companyia es dedica a l’ortodòncia invisible i compta amb tres clíniques dentals a l’Estat, amb la previsió d’obrir-ne aviat dues mes

Impress, empresa que es dedica a l’ortodòncia invisible, ha tancat una ronda de finançament per un valor de 5 milions d’euros.

En aquesta ronda seed hi han participat diversos fonts d’inversió: TA Ventures, Bynd VC i Sabadell VC, a més a més de diferents business angels europeus.

Impress va iniciar les seves operacions amb alineadors transparents a mitjan del 2019 a la seva clínica dental de Barcelona, un de les tres que posseeix a Espanya, a més a més de les de València i Madrid, amb la previsió d’obrir aviat a Sevilla i Palma de Mallorca. Fundada pel doctor Khaled Kasem i els emprenedors Diliara i Vladimir Lupenko, té per objectiu oferir una nova generació d’ortodòncia invisible molt més accessible, amb un tractament que també ofereix el seguiment a través d’una aplicació mòbil professional. El pla de tractament, dissenyat en format de vídeo simulació 3D, es fa tenint en compte les possibilitats econòmiques de cada pacient, que rep a casa seva una caixa Impress que inclou tots els alineadors transparents que haurà de fer servir durant el tractament, que es monitoritzarà de forma digitalitzada per evitar visites.

Com diu Khaled Kasem, “en aquests primers dotze mesos hem construït un model de negoci que pot ser escalat a nivell europeu. El nostre objectiu és seguir creixent i expandir-nos a nivell internacional, tot oferint serveis mèdics addicionals que encaixin amb el nostre model de negoci.”

En només un any d’operacions, Impress ha arribat a més de 40 ciutats de l’Estat espanyol, Portugal i Itàlia. La inversió que s’ha rebut en aquesta darrera ronda es destinarà a la consolidació dels serveis als tres països, a més d’expandir-se a nous mercats, obrir noves clíniques i seguir digitalitzant els processos d’ortodòncia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA