Economia

MediaMarkt escull Barcelona com a seu del nou centre administratiu internacional

La companyia preveu que el nou ‘hub’ creï més de 500 llocs de feina

El grup MediaMarktSaturn ha escollit Barcelona com a seu de ‘Global Business Services Iberia’, el nou centre administratiu internacional de la companyia. Aquest espai donarà servei als onze països de parla no germànica en els quals l’empresa està present a Europa: Espanya, Bèlgica, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, Suècia, Grècia, Hongria, Polònia i Turquia. El nou centre és una organització subsidiària del ‘hub’ de l’empresa a Alemanya i unificarà les funcions administratives de comptabilitat operativa, control centralitzat de les factures i altres serveis transversals del grup. El nou espai està a les oficines centrals de MediaMarkt Iberia al Prat de Llobregat i crearà més de 500 llocs de feina.

En la fase inicial del projecte s’han incorporat 40 treballadors i, durant el primer semestre de 2021, es contractaran 200 empleats. La direcció del nou centre estarà liderada per Manuela Mengibar, fins ara directora del departament d’administració i finances de MediaMarkt Iberia, i Xavier Mas, director de recursos humans de MediaMarkt Iberia.

“Aquest ‘hub’ referma l’aposta del grup per Espanya, on comptem amb més de vint anys d’experiència, 88 establiments i més de 6.675 professionals”, ha assegurat el conseller delegat de MediaMarkt Iberia, Alberto Álvarez, a través d’un comunicat.

El projecte està emmarcat en el nou model operatiu de la companyia i té com a objectiu principal instaurar una nova manera de treballar en tota l’organització a escala internacional i permetre una estructura del grup “més àgil, operativa i eficient”. Amb aquesta iniciativa, la companyia busca també l’estandardització de les tasques administratives de tots els països i l’automatització dels processos.

“Creiem que Barcelona és l’entorn metropolità ideal per ubicar aquest ’hub’, des del qual unificarem diferents processos administratius i donarem servei a tots els països del grup a Europa”, ha explicat Mengibar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El port de la marina acollirà durant nou dies la Fira del Vaixell d’Ocasió

EMPURIABRAVA
ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona