Economia

Antaix obre una filial a Miami per duplicar vendes als EUA

El fabricant de mobles de La Sénia ha obert a la ciutat nord-americana un magatzem de 500 m2 des d’on subministrarà a les botigues especialitzades

Antaix, fabricant de mobles de La Sénia (Montsià) acaba d’obrir una filial a Miami (Florida, EUA) per enfortir la seva presència al mercat nord-americà, amb la perspectiva de duplicar-hi les vendes l’any 2021,i assolir el registre de 350.000 dòlars (296.500 euros).

La companyia ebrenca ha obert un magatzem de 500 m2, que subministrarà els seus productes a botigues especialitzades en mobiliari modern i contemporani. Segons el director d’exportacions de l’empresa, Joan Gaya, “el mercat dels Estats Units és diferent a l’europeu i està acostumat a adquirir mobles i rebre’ls de manera immediata”. Com diu Gaya, “la situació provocada per la pandèmia sanitària no ha frenat el ritme del negoci internacional d’Antaix; considerem que ara és un bon moment per potenciar-lo, ja que no hi ha restriccions al moviment de mercaderies i els nostres clients internacionals es troben actius”.

Antaix va realitzar el primer enviament de mobiliari per a la llar als Estats Units a través de la nova filial durant el mes de juliol i actualment hi exporta un contenidor mensual, amb l’objectiu d’ampliar la seva presència al país properament amb un nou magatzem a la Costa Oest.

L’empresa catalana va començar a exportar al mercat nord-americà l’any 2005, però fins ara no s’hi havia establert físicament. “Ens interessa el mercat de Miami, no només com a porta d’entrada a la resta dels Estats Units i a Mèxic, sinó perquè hi tenim una relació històrica”, afirma Gaya. “Sempre hi havíem treballat mitjançant col·laboradors, però creiem que per poder créixer exponencialment en un mercat tan exigent, és necessari ser-hi presents”. L’empresa coordina el seu negoci als Estats Units des de la seva seu central, a La Sénia, mentre que a Miami disposa d’un equip de col·laboradors en l’àmbit logístic. Per expandir-se al mercat nord-americà, Antaix ha comptat amb el suport d’ACCIÓ.

Fundada l’any 1979, Antaix distribueix els seus productes a mercats com Alemanya, el Regne Unit, Portugal, Xile, Perú i Panamà. L’empresa, que en els darrers anys ha incorporat un magatzem intel·ligent i noves línies de mecanitzat del seu negoci, té com a objectiu impulsar les vendes a l’exterior i reforçar especialment el mercat nord-americà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA