Economia

Quatre dels principals directius de Bankia pacten la seva sortida de l’entitat abans de la fusió amb CaixaBank

Es tracta del conseller delegat, José Sevilla, dels directors de tecnologia i premsa i del secretari general del consell

Quatre dels principals directius de Bankia han pactat la seva sortida de l’entitat abans que es defineixi l’organigrama de la nova CaixaBank.

Segons ha confirmat Bankia a l’ACN, es tracta del conseller delegat, José Sevilla; del director general de persones, mitjans i tecnologia, Antonio Ortega; del secretari general del consell, Miguel Crespo, i de la directora adjunta de comunicacions i relacions externes, Amalia Blanco.

Des de l’entitat asseguren que les sortides responen a “motius personals”. Els quatre directius formaven part del comitè de direcció de Bankia des que el banc es va nacionalitzar l’any 2012 i han acompanyat a l’actual president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, durant tot el seu mandat.

La sortida més destacada és la del conseller delegat, José Sevilla, alhora número dos de Goirigolzarri a l’entitat. Durant els últims mesos, el que serà el president de la nova CaixaBank va assegurar que Sevilla ocuparia posicions “de gran responsabilitat” en el comitè de direcció de la nova entitat, després d’haver reconegut que havia fet “una feina increïble” perquè l’operació arribés a bon port.

A banda de les sortides d’aquests quatre directius, també cal recordar que el fins ara director financer de Bankia, Leopoldo Alvear, s’ha incorporat recentment al Banc Sabadell, on també ocuparà el càrrec de director financer en substitució de Tomàs Varela.

Al llarg d’aquesta setmana, està previst que Bankia i CaixaBank tanquin l’organigrama definitiu de la nova entitat. La presidència estarà ocupada per Goirigolzarri, mentre que el càrrec de conseller delegat serà per Gonzalo Gortázar. Pel que fa a la resta de l’equip, cap de les dues entitats ha fet públic cap nom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona