Economia

CaixaBank perfila el seu nou comitè de direcció

Cal que l’aprovi el consell de l’entitat un cop es fusioni amb Bankia

Gonzalo Gortázar presidirà l’òrgan de govern

El consell d’administració de CaixaBank va proposar ahir una nova composició del seu comitè de direcció, pensat per al nou escenari de la fusió de l’entitat amb Bankia. La proposta haurà de ser aprovada pel nou consell d’administració, un cop es configuri aquest òrgan, després que la unió dels dos bancs rebi tots els permisos per part dels reguladors i de l’administració. Aquesta culminació es preveu al llarg d’aquest primer trimestre, mentre que la integració operativa s’espera que sigui una realitat abans de tancar l’exercici.

En una nota emesa ahir per CaixaBank, es detallava la proposta de composició del comitè, que anirà encapçalat pel primer executiu de l’entitat, l’actual conseller delegat Gonzalo Gortázar, que romandrà en el càrrec després de l’operació de fusió. Els altres membres serien Juan Alcaraz, actual director general de negoci; Xavier Coll, director general de recursos humans (que serà substituït per David López a principi de l’any vinent); Jordi Mondéjar, director general de riscos; Iñaki Badiola, director de CIB & International Banking; Luis Javier Blas, director de mitjans; Matthias Bulach, director de comptabilitat, control de gestió i capital; Manuel Galarza, director de compliment i control; Maria Lluïsa Martínez, directora de comunicació i relacions institucionals; Javier Pano, director financer; Marisa Retamosa, directora d’auditoria Interna; Eugenio Solla, director de sostenibilitat; Javier Valle, director d’assegurances, i Òscar Calderón, secretari general del consell.

La nota confirmava que, tal com es va indicar en el projecte de fusió, l’entitat combinada resultant de la fusió estarà presidida per José Ignacio Goirigolzarri, actual president de Bankia, un cop sigui designat pel nou consell d’administració. Tant Goirigolzarri com Gortázar expressaven ahir el desig que la fusió es consumi com més aviat millor i van destacar els reptes de futur que haurà d’assumir el nou equip de l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona