Economia

L’empresa catalana Gabarró trasllada la seva seu central a Polinyà després d’una inversió de 10 milions d’euros

El grup concentrarà la producció, el magatzem i les oficines en un espai de 38.000 metres quadrats al costat de l’AP-7

L’empresa catalana Gabarró, especialitzada en la transformació i distribució de materials de fusta, bambú i pedra acrílica, ha traslladat la seva seu central de Sabadell al municipi de Polinyà (Vallès Occidental), on ja disposava d’un magatzem.

Segons ha informat a través d’un comunicat, la companyia ha invertit 10 milions d’euros a ampliar les instal·lacions, que a partir d’ara concentraran la producció, una part de l’emmagatzematge i també les oficines, així com un showroom perquè els clients puguin conèixer els productes que elabora l’empresa.

La nova seu està al costat de l’autopista AP-7 i ocupa una superfície total de 38.000 metres quadrats, dels quals gairebé la meitat corresponen a emmagatzematge.

En concret, la superfície del magatzem és de 17.500 metres quadrats. D’aquest, 5.500 metres quadrats corresponen a les naus antigues, mentre que els 12.000 metres quadrats restants són de nova construcció.

L’espai està dividit en sis naus de vuit metres d’alçada i també compta amb nous sistemes de telecomunicacions, seguretat i protecció per poder funcionar de forma ininterrompuda les 24 hores del dia amb tres torns de feina.

Al costat del magatzem es troba la nau dedicada a les tasques de producció, un pàrquing per a empleats i un edifici de cinc plantes d’oficines batejat com a ‘Gabarró Parc’.

A les oficines s’hi ubicaran els serveis de direcció, els serveis generals i el servei de venda per a Catalunya. En el mateix edifici, l’empresa ha reservat un espai de 300 metres quadrats que s’utilitzarà com a showroom.

Finalment, el canvi de seu al costat de l’AP-7 permetrà agilitzar el subministrament des de Polinyà als magatzems que l’empresa té a Benifaió (València), Fuenlabrada (Madrid), Gayà (Baix Llobregat), Màlaga, Santiago de Compostela (A Coruña) i Vitòria (Àlaba), segons ha indicat en el mateix comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona