Economia

Caixa Rural de Balears i Cajamar Rural es fusionen

La fusió ha d'obtenir el vistiplau de les assemblees de les entitats, previstes pel 19 d'agost

Els consells rectors de les dues entitats van acordar ahir la fusió que haurà de ser estudiada el dia 19 d'agost que ve en les assemblees generals amb caràcter extraordinari. La suma de les dues entitats millora la seva posició al mercat, ja que es tracta de dues caixes rurals complementàries pel fet que no existeixen problemes pel que fa a oficines o llocs de treball en la seva actual estructura institucional.

Els actuals serveis centrals de Caixa Rural Balears es convertiran en la seu institucional i de negoci de Cajamar Caja Rural a les Balears, i el màxim representant institucional serà Gabriel Roca Roca, i el seu director i primer executiu, Antoni Parellada Durán, actual director general de Caixa Rural Balears.

La nova estructura no afectarà en cap cas el que han estat les línies tradicionals d'actuació, ja que, com a cooperativa de crèdit, mantindrà la mateixa vocació i esperit de servei als seus socis i clients, i com a caixa rural també mantindrà la seva atenció preferent al sector agrocalimentari i al món rural.

Caixa Rural de Balears, entitat de referència del sector primari a les Balears, aportarà a Cajamar Caja Rural un volum de negoci pròxim als 1.000 MEUR, uns actius totals de 614 MEUR, 30 oficines, 134 treballadors, 33.000 clients i més de 14.000 socis.

Cajamar Caja Rural és l'entitat capçalera de crèdit i caixes rurals d'Espanya, grup del qual formen part altres cinc caixes rurals del País Valencià, i que està oberta a noves incorporacions.

La fusió de Caixa Rural de Balears i Cajamar Rural elevarà la seva xarxa comercial a prop d'un miler d'oficines, amb més de 5.000 treballadors, 6.900 socis i més de 2,3 MEUR de clients a Andalusia, Astúries, Aragó, Balears, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid, País Valencià, Regió de Múrcia, i les ciutats Ceuta i Melilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona