Economia

L’Esclat de Sarrià de Ter té previst obrir a l’octubre

L’hipermercat té una superfície aproximada de 2.300 m² de sala de venda, places d’aparcament i una gasolinera EsclatOil

Al nou establiment treballaran unes 50 persones

El grup Bon Preu ja ha començat les obres del nou Esclat, que estarà situat a l’avinguda de França, 127 de Sarrià de Ter (on mesos enrere hi havia les instal·lacions de Merkamueble). El nou hipermercat, que té un pressupost d’uns sis milions d’euros, tindrà una superfície aproximada de 2.300 metres quadrats de sala de vendes, places d’aparcament i una gasolinera EsclatOil. El nou establiment té prevista l’obertura per al mes d’octubre d’aquest any –la data prevista de la gasolinera serà posterior a la de l’hipermercat.

El grup explica que el model comercial de Bonpreu i Esclat es caracteritza per una ferma aposta pels productes frescos i de proximitat, amb una àmplia varietat d’assortit “als millors preus i amb un tracte al client excepcional”. És per això, que, com en tots els supermercats del grup, el producte fresc serà el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per a aquells clients que vulguin endur-se el producte cuinat, una secció de fleca i de pizza elaborada al moment i per emportar-se, i un corner de sushi.

També oferirà un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció d’adrogueria, perfumeria i decoració i tèxtil per a la llar.

L’establiment disposarà d’un equip d’aproximadament 50 persones. L’abril passat, el Grup Bon Preu va signar un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter en el marc del procés de selecció de personal amb l’objectiu de generar ocupació de qualitat al municipi.

Sostenibilitat

El nou hipermercat es construirà perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient i tindrà una instal·lació de plaques fotovoltaiques per a la generació d’energia elèctrica destinada a l’autoconsum que permetrà produir un 30% del consum total de l’establiment, segons explica els grup.

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació. La seva activitat s’orienta al mercat català, amb “l’anhel d’oferir el millor servei, preu i qualitat de producte als clients treballant amb proveïdors locals i de km 0 i compromesos amb la sostenibilitat i el medi ambient”.

Tenen més de 131 supermercats Bonpreu; 56 hipermercats Esclat; 19 centres de recollida de la compra a Bonpreu Esclat en línia i entreguen a domicili a 38 poblacions de Catalunya; tenen 55 gasolineres EsclatOil i 12 minimercats i recentment han posat en marxa la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia. Actualment tenen més de 9.200 treballadors i en el tancament de l’exercici del 2020 la facturació del grup va ser de 1.623,6 milions d’euros.

LA XIFRA

6
milions
d’euros és la inversió que fa el Grup Bon Preu al nou Esclat, que estarà situat a l’avinguda de França.

LA FRASE

L’Esclat es caracteritza per una ferma aposta pels productes frescos i de proximitat
Grup Bon Preu


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona