La Borsa
Més valors
Economia

Tastar olis de l’Empordà a 25 restaurants

Són dels trulls Empordàlia, Ylla, Masetplana i Serraferran

Els restaurants de la Cuina del Vent i Girona Bons Fogons ofereixen fins al 31 de juliol olis dels trulls Empordàlia, Masetplana, Ylla i Serraferran, tots de la DOP Oli de l’Empordà. Tasta l’oli de l’Empordà, que es va presentar ahir a Palau-saverdera, té el suport del segell Girona Excel·lent, la Diputació de Girona i el departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

En la campanya participen un total de 25 restaurants. Del col·lectiu Cuina del Vent són: Empòrium, Amiel & Molins, Reina de Port-lligat, Voramar, Els Pescadors, Rom, Falconera, Duran Hotel & Restaurant, Castell de Peralada Restaurant, Norat, Can Jeroni, La Taverna del Barri Vell, Mas Falgarona, Sumac i El Corral de Sant Quirze. Pel que fa al col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, hi participen: Àpats, Duc de l’obac, la Riera, Umai, Occi, Divinum, EGG, Massana, El Celler de Can Roca i Novara Hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els treballadors de Nissan demanen més implicació de les administracions en la reindustrialització

Barcelona

La compravenda d’habitatges a Catalunya s’enfila un 52,5% anual al juliol

Madrid

Escrivá confia que la pròrroga dels ERTO fins al gener sigui l’última

Barcelona

Simon dota de tecnologia avançada la fàbrica d’Olot

Olot
economia

Vuit jornades de mobilitzacions contra l’ERO a Banc Sabadell

economia

Protesta dels treballadors del sector del lleure

El govern espanyol proposa prorrogar els ERTO fins al 31 de gener del 2022

Madrid

Simon inicia a Olot una transformació industrial que desplegarà a les filials

Olot

L’alemanya Evonik adquireix Infinitec Activos

barcelona