Economia

Primark obrirà l’any vinent la seva botiga de Salt

Serà la primera de la demarcació i s’instal·larà a l’Espai Gironès

Ocuparà l’espai on antigament hi havia el Fly

La cadena de moda Primark ha començat les obres de la botiga que preveu obrir l’any vinent a l’Espai Gironès de Salt. L’establiment, el primer que la companyia obre a les comarques gironines, ocuparà l’espai on anys enrere hi havia hagut la botiga de mobles Fly, però en aquest cas l’accés serà per la part interior del centre comercial. La nova botiga tindrà més de 3.700 metres quadrats, distribuïts en dues plantes, i donarà feina a més de cent persones. En l’establiment els clients podran trobar les darreres tendències en moda, calçat, complements i articles de la llar.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, va manifestar ahir la seva satisfacció per l’aposta que ha fet Primark pel centre comercial. “Estem contents que un altre operador de referència s’instal·li a l’Espai Gironès i ho valorem com una mostra de la confiança i satisfacció que genera el centre i com a exemple de gran èxit”, va dir.

Per la seva banda, Carles Ignacio, director general de Primark per a Espanya i Portugal, es mostra “encantat” per la nova obertura, la setena a Catalunya: “Ens sentim molt satisfets de poder oferir la nostra moda increïble, a preus increïbles, als nostres clients de les comarques de Girona i zones del voltant.”

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, destaca que l’aposta de Primark pel centre comercial de Salt també crea sinergies amb el mercat laboral de la població i que es fa el procés de selecció de personal en col·laboració amb els serveis locals d’ocupació com l’EMO (Espai Municipal d’Ocupació).

A l’Espai Gironès treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA