Economia

L’ampliació de l’‘outlet’ de la Jonquera, el 2023

El propietari diu que els treballs van a un bon ritme, segons el que estava previst

L’ampliació de l’outlet de la Jonquera s’inaugurarà la primavera de l’any 2023, segons va indicar aquesta setmana a l’ACN el president del grup, Antonio Escudero. L’empresari de la Jonquera va assegurar que les obres van a un bon ritme i que s’estan a punt d’acabar els fonaments del futur edifici. A més va admetre que ja disposa de diversos operadors disposats a instal·lar-s’hi. Les obres van començar a finals de l’any passat i continuen centrades en els fonaments i d’adequació de l’aparcament subterrani del futur centre. S’hi preveu una inversió d’uns 40 milions d’euros que permetran doblar l’actual superfície de l’espai comercial.

Des de l’inici dels treballs, les màquines excavadores han tret tones i tones de roca del subsol per fer els fonaments i preparar l’espai per a un gran aparcament subterrani. Un any després, Escudero assegura que aquesta fase està pràcticament enllestida i que els treballs van a bon ritme, tot i que no estarà tot enllestit fins a la primavera del 2023. “No podem fer cap altra cosa, la situació està molt aturada i no és que nosaltres no puguem assumir-ho, però és una superfície molt gran.”

El Gran Jonquera Outlet & Shopping va obrir les portes l’any 2013 amb una inversió de 35 milions d’euros, 50.000 metres quadrats i una ocupació del 75% de la superfície comercial. La inauguració va tenir la presència de l’aleshores conseller d’Empresa, Felip Puig, i de l’expresident del Congrés, José Bono, amic de la família Escudero.

Segons el projecte, es duplicarà la superfície actual per arribar als 100.000 m². La nova zona comercial tindrà 21.000 m² de superfície dedicada a la venda i s’hi combinaran les botigues outlet amb les convencionals. El nou edifici representarà la creació d’una nova “ala sud”, que es comunicarà amb l’edifici actual per la plaça on ja existeix una entrada lateral. La part nova tindrà una concepció una mica diferent de l’actual, amb botigues outlet i d’altres d’estil convencional i seran de dimensions més grans. “Ara hi ha 60 botigues, però la intenció no és doblar-les, sinó que les que es facin noves tinguin més espai”, va assegurar al maig del 2018 el propietari de Gran Jonquera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA