Economia

L’ISE posposa l’edició del febrer per culpa de l’òmicron

Blackman creu que en tres mesos es pot recuperar la “confiança” en els viatges internacionals i les reunions presencials

L’ISE, la major fira audiovisual del món, ha decidit posposar la seva edició del febrer a Barcelona per culpa de la variant òmicron del coronavirus, segons ha anunciat l’organització en un comunicat. El saló s’havia de celebrar entre l’1 i el 4 de febrer al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, però finalment es farà entre el 10 i el 13 de maig. El director d’ISE, Mike Blackman, ha assegurat que l’ajornament del saló durant tres mesos és “el millor camí” tenint en compte la situació actual i l’opinió dels principals participants a la fira. Segons ell, en tres mesos hi haurà “temps” per “recuperar la confiança en els viatges internacionals i les reunions” presencials.

David Labuskes, director d’AVIXA, organitzador de la fira, ha considerat que l’ajornament permetrà que l’esdeveniment tingui la millor forma possible en un context com l’actual.

En el mateix sentit s’ha expressat Daryl Friedman, director de l’altre organitzador, CEDIA, que ha indicat que el canvi pretén assegurar que l’ISE 2022 serà un “gran èxit” per als visitants i els expositors.

Cal recordar que el juny passat l’ISE aterrava a Barcelona després de celebrar-se a Amsterdam durant 16 anys. Organitzat per les associacions AVIXA i CEDIA, el saló tenia un format 50 vegades més reduït a l’habitual i era el primer que se celebrava al recinte de Gran Via de la Fira des del desembre del 2019. La fira, considerada el Mobile World Congress del sector audiovisual, s’havia d’haver celebrat el febrer del 2021, però ja es va haver d’ajornar per culpa de la covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona