Economia

Fira de Barcelona confia que l’ISE es quedi a la ciutat de forma permanent

Serrallonga creu que l’any vinent la fira del sector audiovisual “vorejarà el 100% d’ocupació” del recinte de Gran Via

Blackman dona per fet que la xifra d’assistents superarà els 52.000 de la darrera edició a Amsterdam

Fira de Barcelona confia que l’Integrated Systems Europe (ISE) s’instal·li a la capital catalana de manera permanent, igual que el Mobile World Congress (MWC). Així ho ha defensat el director general de la institució firal, Constantí Serrallonga, que ha destacat l’impacte que provoca el congrés en el teixit industrial de Catalunya. “Si l’ISE va bé, vol dir que som l’espai adequat per tirar endavant l’esdeveniment i no hem de patir”, ha dit Serrallonga. “Si continuem fent la feina ben feta, tenim ISE per molts anys”, ha agregat. Serrallonga també ha avançat que el 2024 la fira del sector audiovisual “vorejarà el 100% d’ocupació” del recinte de Gran Via. “L’any que ve hem d’esperar un nou pas endavant d’aquest esdeveniment”, ha dit.

En declaracions als mitjans hores abans que el congrés del sector audiovisual tanqui les portes, Serrallonga ha expressat la seva satisfacció per l’edició d’enguany. “Estem molt satisfets, ha estat extraordinari”, ha assenyalat.

Satisfacció

El conseller delegat de l’ISE, Mike Blackman, ha expressat aquest divendres la seva satisfacció pel desenvolupament de la fira mundial audiovisual d’aquest any al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i tot i no disposar encara de xifres oficials ja ha avançat que se superaran els 52.000 visitants únics del 2020, corresponents a la darrera edició celebrada a Amsterdam. No obstant això, ha confirmat que l’organització ja té sol·licituds d’informació tant de visitants com d’exhibidors procedents del gegant asiàtic de cara al 2024. D’altra banda, Blackman ha destacat, en declaracions a l’ACN, que “sempre hi ha col·laboració” i “constant comunicació” amb el MWC i ha descartat que les dues es puguin fusionar en un futur.

L’edició d’aquest any de l’ISE serà recordada com la de la recuperació després de la pandèmia, amb un nombre de visitants que superarà les expectatives dels organitzadors fa uns dies, que comptaven amb 68.000 registrats sense comptar el percentatge d’assistents que després no es presenten a la fira. De moment, però, fins aquest divendres a la tarda no hi haurà recompte de xifres oficials, a l’espera de saber els visitants únics a la fira.

Segons ha detallat Blackman a l’ACN, el dimarts es van registrar més de 33.000 assistents a la fira i dimecres, segon dia, més de 40.000; mentre encara s’estan analitzant els registres de dijous i divendres. Entre aquests, però, encara manquen molts dels visitants i exhibidors xinesos que no han pogut ser a Barcelona per les dificultats que encara tenen per viatjar a l’estranger.

El conseller delegat de la fira ha apuntat que en aquesta ocasió hi ha hagut al voltant d’un centenar menys d’expositors, fins als 1.155, per l’absència de les empreses procedents del gegant asiàtic però, en canvi, s’ha ampliat la superfície d’exposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona