Economia

MyChefTool és l’única start-up gironina a la final del concurs del Fòrum Gastronòmic

MyChefTool és l’única start-up gironina que ha arribat a la fase final del Summit Startup que organitza el Forum Gastronòmic. L’empresa amb seu a Santa Coloma de Farners ha estat seleccionada entre més de 50 projectes per participar en l’última fase, en la qual les sis empreses candidates han estat convidades dimarts al Fòrum Gastronòmic de Girona, per fer un pitch davant del públic i un jurat professional. Al final de l’acte s’escollirà un guanyador, el qual serà dotat amb un premi econòmic de 2.000 euros, amb un jurat integrat per Business Angels de Girona i inversors de l’àmbit internacional.

Per segona vegada consecutiva el Fòrum dona espai a les startups d’innovació dins el sector gastronòmic en una activitat en forma de concurs. El concurs està coorganitzat per tres agents del sector gastronòmic i de la indústria de les startups i el Venture Capital.

Un dels organitzadors és el propi Fòrum, qui va desenvolupar la pionera iniciativa de l’esdeveniment, conjuntament amb la Consultora Innovaout, qui posseeix experiència dissenyant i desenvolupament programes d’emprenedors i inversions en empreses emergentsdes de fa anys,i finalment BAGI, la xarxa d’inversors Businness Angels, la més important de Girona, que compta amb més de 60 inversors interessats per startups.

A part de la gironina MyChefTool s’ha seleccionat altres cinc empreses: haddock (YC W22), Ordatic, RENTASTICS, Combo i MIOBIO Healthy Food.Tres de les candidates tenen origen a València i són finançades per Lanzadera, el sistema de promoció de startups del propietari de Mercadona, Juan Roig.

My Chef Tool està pensada per a professionals de la gastronomia i l’hostaleria. A travésdel seu ecosistema es digitalitza el canal Horeca amb un programari SaaS per als establiments basat en Big Data, Intel·ligència Artificial i Anàlisi. Mycheftool incorpora solucions financeres basades en els pagaments offline i en línia sense dependre de bancs. Això permet agilitzar els pagaments entre Client i Restaurant i Restaurant i Proveïdor a través d’un marketplace propi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

estats Units

La Comissió de Comerç i disset estats demanden Amazon

barcelona

Els territoris amb més indústria tenen menys desigualtat de renda, segons un estudi del Govern

Barcelona
economia

Escudero vol més mà d’obra i menys subsidis

MASARAC
BBVA, premiat per l’estratègia de marca en digitalització
economia

BBVA, premiat per l’estratègia de marca en digitalització

barcelona
Marc Ribas tanca l’hamburgueseria La Brutal a Girona
societat

Marc Ribas tanca l’hamburgueseria La Brutal a Girona

girona
alemanya

Berlín busca accelerar la construcció a costa de l’exigència d’eficiència

barcelona
unió europea

La UE suavitza les exigències de reducció d’emissions dels vehicles

barcelona

Calsina Carré amplia la seu central amb 200 places més de pàrquing

PONT DE MOLINS
economia

El sector turístic diu que no troba personal i carrega contra les ajudes

masarc