Economia

Claved retira l'ERO però els treballadors accepten una retallada de 24 llocs de feina

Economia

L'empresa Claved ha retirat aquest dimecres l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que havia presentat per rescindir el contracte a 34 treballadors de la seva fàbrica de Lliçà de Vall. A canvi, però, els treballadors han acceptat que es produeixi una retallada de 24 llocs de feina en forma de baixes incentivades i voluntàries. Els acomiadats rebran unes indemnitzacions de 40 dies amb 24 mensualitats. L'advocat dels treballadors, Josep Pérez, ha destacat que "almenys s'ha reduït la problemàtica que hi havia fa unes setmanes".

Segons el document firmat, Claved es compromet a "intentar adequar la seva plantilla a través de baixes incentivades i voluntàries per adaptar-la a les necessitats del mercat". Això es traduirà en 24 rescissions de contracte que rebran 40 dies amb 24 mensualitats.

L'advocat dels treballadors, el membre del Col·lectiu Ronda Josep Pérez, ha declarat a l'ACN que l'acord final "no satisfà del tot als treballadors, perquè hi ha 24 companys que marxaran, però almenys s'ha reduït la problemàtica que hi havia i s'han salvat una cinquantena de llocs de treball".

A més, Pérez ha volgut destacar la unió que hi ha hagut entre els treballadors: "Van acceptar l'última proposta de l'empresa sense saber quins dels treballadors eren els afectats", ha declarat. Finalment, l'advocat també ha valorat el fet que s'hagin doblat les indemnitzacions en base al mínim que exigeix la llei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs
Economia

El BBVA anuncia una OPA hostil per absorbir el Banc Sabadell

barcelona
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona

Sor Lucía Caram i el cantautor Sergi Carbonell, premis Climent Guitart

LLORET de mar
ECONOMIA

Oshkosh compra l’empresa manresana AUSA, de vehicles industrials

MANRESA

Conveni entre la Unió d’empresaris d’hostaleria Costa Brava i Caixabank

GIRONA
Unió europea

La CE demana explicacions a X per haver reduït els moderadors de continguts

barcelona