Economia

Laporta participa en l'acte final de campanya del 28-F de la Vall d'en Bas

Cardona acull l'acte central de la Coordinadora Nacional amb la presència d'Uriel Bertran i Alfons López Tena

Cardona acull aquesta nit l'acte central de final de campanya de les consultes sobre la independència de Catalunya que se celebra aquest 28 de febrer. L'acte es farà aquest vespre (20.30h) a la Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona. Un altre acte destacat es el que es farà a la Vall d'en Bas, en què es comptarà amb la intervenció del president del Barça, Joan Laporta, al pavelló de Sant Esteve d'en Bas.

A l'acte hi intervindran els membres de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència Uriel Bertran, Anna Arqué i David Vinyals, un observador internacional procedent de Sardenya i el promotor de les consultes a Osona, Alfons López Tena.

L'acte s'iniciarà amb la representació de l'última escena de la recreació històrica 7 dies de setembre, que precedirà l'espectacle de dansa Rèquiem per un somni català. A més, la vetllada serà amenitzada per diverses actuacions musicals. En finalitzar, els assistents baixaran amb torxes des del castell fins al centre de la vila, on podran gaudir d'una botifarrada popular i de concerts en diferents punts del poble que duraran fins passada la mitjanit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.