Economia

Sheraton obrirà després de l'estiu que ve el seu primer hotel a Catalunya

Hoteleria

La prestigiosa cadena hotelera Sheraton, del grup nord-americà Starwood, obrirà a finals d'estiu el seu primer hotel a Catalunya. En concret al complex Bonmont Costa Daurada del municipi tarragoní de Mont-roig del Camp.
L'hotel suposarà una inversió de 60 milions d'euros, un 80% del capital serà aportat per la promotora catalana MedGroup que construeix tot el complex i el 20% restant per Starwood que gestionarà l'equipament.

L'hotel de cinc estrelles s'anomenarà Sheraton Bonmont Golf Resort & Spa. Comptarà amb una superfície de 35.700 metres quadrats amb 136 habitacions distribuïdes en tres plantes d'alçada d'estil mediterrani, tres piscines a l'aire lliure -una de les quals amb mides olímpiques- i una d'interior, gimnàs, restaurants com l'Olivera, Fresc, Xalet o Les Vistes, una àrea de 600 metres quadrats per a reunions i banquets, una altra de 1.500 metres quadrats de spa i serveis específics per a clients de golf.

Cases de luxe
Però un dels elements diferenciadors d'aquest complex serà l'anomenat Sheraton Bonmont Residences, un concepte innovador que consisteix en 56 residències de luxe individuals de 120 metres quadrats amb dues habitacions independents -una de tipus suite amb sala-menjador, cuina equipada, dormitori i bany complet- i una altra com les de l'hotel.

Aquests habitatges es posen a la venda i els seus propietaris tindran accés a tots els serveis i comoditats de l'hotel i, fins i tot, el podran llogar durant la seva absència per tal de rendibilitzar la compra al màxim.

De fet, del total de la inversió 23 milions d'euros es destinen a aquestes residències. En el complex hoteler hi treballaran de manera directa 150 persones i es generarà un nombre important de llocs de treball indirectes. Ja s'ha començat a fer la selecció de personal.

Altres serveis
En estar integrat al conjunt Bonmont Costa Daurada els clients del Sheraton també podran gaudir d'un camp de golf, d'una zona esportiva amb 6 pistes de tennis, 4 de pàdel, dues piscines a l'aire lliure, fitness amb entrenadors personals o escola de ciclisme i també de l'anomenat Club de Platja Bonmont amb un servei de transport des de l'hotel fins a la platja.

Els responsables de l'hotel confien que en el primer any sencer de funcionament, que serà el 2009 ja que obrirà a finals de l'estiu vinent, l'ocupació se situï entre el 50% i el 70%. Creuen que el 70% dels seus clients seran estrangers, especialment britànics i alemanys, i el 30% restant seran estatals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona