SALVADOR GUSSINYER

«La veritat és que la feina és el meu principal passatemps»

Diu que té el mateix caràcter inconformista i lluitador que el seu pare, cosa que li ha permès situar en una posició de privilegi al mercat Galetes Cal Enric. A l'empresa, hi ha fet de tot, fins i tot de venedor ambulant.
–Quin és el seu secret empresarial?
–«Millorar constantment. M'agraden els reptes. La vida no és fàcil per a ningú. De fet, fa molts anys que no tinc vacances, tot i que m'aixeco cada dia a les cinc del matí per anar a treballar. La veritat és que la feina és el meu principal passatemps.»
–Com ho veu, tot això de la crisi econòmica?
–«Crisi? He passat temps molt més delicats que no pas ara. Si et prepares i dins dels alts i baixos lògics de qualsevol empresa, els períodes de crisi se superen bé. Cal Enric, per exemple, estem venent un quaranta per cent més que no pas l'any passat.»
–Com tenen previst celebrar el setanta-cinquè aniversari de Cal Enric?
–«No sóc home de celebracions. Tampoc no vam inaugurar el setembre passat la nova fàbrica d'Argelaguer, tot i que m'hi insistien. Si fem alguna cosa, serà discreta.»
–Què en queda a l'empresa, del seu fundador?
–«Era un revolucionari i un provocador en el bon sentit de la paraula. Era contrari al règim franquista i no va tenir les coses fàcils i encara menys tenint en compte que estava en un poble petit. D'ell, hem heretat aquest esperit lluitador.»
–Amb el seu germà van començar venent pastes a totes les comarques gironines. Sempre han estat junts al negoci?
–«No. Fa uns deu anys, ells es va quedar les xocolates Las Comas d'Olot, que també era nostra.»
–Ara, comparteix la gestió de l'empresa amb els seus fills?
–«Sí, amb els meus tres fills. Amb en Salvador portem Galetes Cal Enric; l'Enric s'encarrega de la panificadora i i de l'obrador de xocolata de Besalú, i la Núria, de Girofibra. A més, ella és la que du el control dels tres despatxos.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona