Economia

Pego crea llocs de treball durant el mes de gener

La Marina Alta perd 377 llocs de treball al gener i arriba als 15.461 aturats. El sector més afectat durant el primer mes de l'any és el de serveis, que suma 345 nous desocupats.

Les dades globals de desocupació a la Marina Alta continuen sent negatives i és que la majoria de les poblacions de la comarca augmenten el nombre de persones sense feina i, sobretot, ho fan les grans ciutats com és el cas de Dénia, Xàbia i Calp. Així és que el nou any segueix amb la tendència negativa de l'anterior en qüestió de desocupació a la Marina Alta.

Durant el mes de gener, a la comarca 377 persones van perdre el seu treball i la xifra total de persones desocupades arriba ja a 15.461. La capital de la Marina Alta encapçala la llista. A Dénia hi ha 4.823 parats, la qual cosa suposa un augment de 66 desocupats respecte a desembre del 2010.

La segueix Calp, on la xifra és de 2. 065 persones sense ocupació, una diferència de 44 desocupats més que al desembre. En tercer lloc, es troba Xàbia, amb 44 nous desocupats, que deixen el global en 2.017 parats.

Més lluny queda Benissa, que arriba als 918 desocupats, augmentat la llista de l'atur en 54 persones.

El municipi que trenca eixa tònica negativa és, Pego. Al poble ha descendit el nombre desocupats en 12 persones, la qual cosa implica que es rebaixa fins als 784 parats.

Però Pego no és l'únic poble de la comarca en el que s'ha construït ocupació durant el mes de gener. És el que més ha creat en eixos 12 nous llocs de feina, però també ha baixat el nombre d'inscrits al Servef en poblacions com Beniarbeig, Benimeli, Benigembla, Parcent, Sanet i Negrals i Tormos. Així mateix, hi ha localitats que es mantenen igual, com són El Ràfol d'Almúnia, La Vall d'Ebo, La Vall de Laguar i Castell de Castells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona