Economia

Uns nous gestors reobren l'hotel Torremirona

Green Meeting Point portarà l'hotel i El Ginjoler, la zona d'actes i casaments

L'hotel Torremirona de Navata torna a obrir avui les portes, després que el 20 de desembre passat fos clausurat a causa de les pèrdues generades per la crisi, deixant al carrer 24 treballadors a través d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO), el primer que presentava un hotel a les comarques gironines. Ara uns nous gestors han decidit reprendre l'activitat, buscant una especialització en el món de l'esport.

Així, el Grupo Alze SL, propietària de tot el complex Torremirona –a part hi ha una zona residencial, un camp de golf i un spa, els quals han mantingut l'activitat– ha llogat l'hotel, de quatre estrelles, a l'empresa Green Meeting Point SL, també amb seu a Navata i amb més de quinze anys d'experiència en el sector turístic. Aquest nou gestor té previst inicialment obrir l'establiment de març a octubre, període en què el volum d'ocupació és més rendible.

D'altra banda, la gestió del pavelló per a la celebració de casaments i esdeveniments la farà l'empresa El Ginjoler, de Cornellà del Terri, també amb una reconeguda trajectòria en el sector de la restauració.

Estades de futbol

Sense oblidar-se de la seva clientela habitual, que són golfistes i famílies, l'hotel Torremirona es vol convertir en un referent en l'acollida d'estades preparatòries d'equips de futbol professional i seleccions nacionals. Per aquest motiu, s'ha realitzat una important inversió per adequar les instal·lacions a les necessitats dels futbolistes i els cossos tècnics. Així, s'ha habilitat un camp d'entrenament i s'han equipat diverses sales perquè es puguin utilitzar per fer xerrades tàctiques o perquè els equips de fisioterapeutes treballin amb comoditat.

Tot això s'afegeix a les instal·lacions ja existents de spa, gimnàs i diverses piscines. A part, i relacionat amb la sostenibilitat i el medi ambient, s'ha instal·lat un sistema de reutilització d'aigües pluvials i un de microaspersió gota a gota, que fan més econòmic i sostenible el reg als camps de golf i futbol.

El primer equip que ha confirmat que s'entrenarà en aquestes noves instal·lacions és el Halmstads, de la primera divisió sueca, que arribarà a Navata el 10 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona