Economia

Baix Llobregat

A l'Hospitalet i el Baix Llobregat hi ha 9.500 habitatges nous per vendre

El Baix Llobregat i l'Hospitalet acumulen 9.500 habitatges nous per vendre, segons estima el Fòrum Empresarial del Llobregat (FEM) a partir de dades oficials del desembre del 2010. En termes relatius sobre el total d'habitants, la xifra equival a nou pisos nous sense vendre per cada 1.000 persones, una ràtio inferior a la mitjana de la demarcació de Barcelona, que se situa en 13 habitatges. El FEM destaca, en un comunicat, que la comparació indica “una major capacitat potencial de recuperació del sector de la construcció en aquesta àrea”, tenint en compte també que en el tercer trimestre del 2010 es van iniciar a la zona 439 pisos, un 119,5% més que en el mateix període del 2009, segons les seves estimacions. La xifra queda molt per sobre del 12,6% registrat a tot Catalunya.

Per municipis, el FEM estima que a l'Hospitalet hi ha prop de 2.000 pisos nous sense comercialitzar; és a dir, 7,7 habitatges per cada 1.000 habitants. Sant Esteve Sesrovires és el municipi que més habitatges nous pendents de venda concentra per cada 1.000 habitants (57,3), seguit de Begues (43,3), Torrelles (41,2) i Vallirana (34,3). A la part baixa del rànquing se situen la Palma de Cervelló, que no té pisos nous en estoc, si es prenen com a referència els 1.000 habitants; Esplugues, amb un habitatge; Sant Feliu, amb 1,9, i Sant Boi, on hi ha 2,2 pisos pendents de venda per cada 1.000 habitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona