Economia

Mapel preveu créixer un 3% aquest any

L'empresa de Porqueres va comprar el 2010 dues empreses del sector

L'empresa Mapel de Porqueres, dedicada a la venda a l'engròs de material elèctric, preveu créixer un 3% aquest any tot i la crisi i arribar als 4,5 milions d'euros. El 2010 va ser un any rellevant per a Mapel ja que va adquirir l'empresa Tagisa de Girona i Comel d'Osca i això li va permetre augmentar un 20% l'activitat.

Actualment, té una plantilla de vint treballadors i una clientela de 650 empreses, que assessora i forma perquè siguin més competitives. “Si ells creixen, nosaltres creixem amb ells”, va explicar el gerent, Joaquim Vidal i Vidal, que ahir va rebre la visita del delegat del govern a Girona.

Mapel-Tagisa està especialitzada en el sector elèctric i industrial en dues àrees: per una banda, la distribució de material elèctric, terciari, industrial i residencial i d'il·luminació industrial, i, per l'altra, la distribució de material d'automatització industrial per a fabricants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona