Economia

L'empresa Famosa mantindrà tota l'activitat industrial a Onil i Ibi

L'empresa de joguines Famosa ha anunciat que mantindrà tota la seua activitat industrial a les localitats d'Onil i Ibi i continuarà amb el seu compromís de salvaguardar els llocs de treball.

Aquest anunci ha estat motivat després que els mitjans de comunicació d'aquesta demarcació del sud del País Valencià anunciaren que la mercantil cercava un nou emplaçament per a la factoria ubicada a la Foia de Castalla amb l'objecte de mantenir la plantilla actual.

La fabricant de joguines ocupava en règim de lloguer unes instal·lacions ubicades entre els municipis d'Onil i Ibi que per desavinences amb el propietari de Feber, van forçar Famosa a plantejar-se un canvi d'ubicació.

Així les coses, la mercantil ha anunciat que acaba de llogar una nau de 25.000 metres quadrats al polígon “Las Atalayas” en la capital alacantina, superfície que ofereix totes les condicions necessàries per garantir la creació, producció i distribució de joguines.

Respecte dels comptes de l'empresa, el conseller delegat, Josep de la Gándara ha manifestat que Famosa ha obtés al darrer exercici fiscal un negoci de 206 milions d'euros, la qual cosa suposa un 10 per cent superior al de la comptabilitat anterior.

A més, la cota de mercat a l'Estat ha augmentat un 17% i malgrat la situació econòmica existent, acaba d'obrir una filial als Estats Units d'Amèrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.