Economia

Es fan esforços polítics per evitar la marxa de “Famosa” de la Foia de Castalla

L'alcaldessa d'Ibi ha estat reunida amb la cúpula de l'empresa per intentar negociar l'acord pres

Ahir al matí va tenir lloc al despatx de l'alcaldessa d'Ibi, Mayte Parra, una reunió de treball amb el conseller delegat de Famosa, a fi de conèixer de primera mà, la decisió de l'empresa d'abandonar la comarca.

En aquest sentit, l'alcaldessa de la vila ha lamentat davant el conseller delegat que s'haja pres aquesta decisió i li ha manifestat el suport necessari perquè es reconsidere l'acord.

A més d'això, l'alcaldessa els hi ha comunitat que l'entitat bancària amb qui tenien tractes per mantenir les naus llogades a Vilaplana, ha manifestat la seua voluntat i disposició per posar les solucions que eviten la marxa de Famosa de la Foia de Castalla.

José de la Gándara, conseller delegat de Famosa, ha traslladat l'agraïment de la companyia per les gestions realitzades, però la decisió de traslladar la companyia a un altre indret dins de la demarcació d'Alacant és ferma i això possibilitarà mantenir els mateixos llocs de treball i superar les dificultats amb que aquesta firma comercial ha hagut de conviure durant els darrers anys.

També ha desmentit que amb aquest acord, la firma comercial tinga previst iniciar cap ERO pròximament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.