Empreses

Lucas Fox s'instal·la al Maresme per ampliar l'oferta residencial de luxe

La immobiliària Lucas Fox, que es dedica a atreure inversors internacionals a Catalunya, ha obert una seu a Alella amb l'objectiu d'ampliar l'oferta residencial de luxe. L'empresa, que des del 2005 opera des de Barcelona, ha detectat que la clientela internacional no coneix la zona del Maresme com altres destinacions com ara Sitges i la Costa Brava, i ha apostat per fer campanyes de comunicació per potenciar la zona com un bon lloc per viure-hi. Amb l'anunci que a l'octubre va fer el govern espanyol que atorgaria la residència als inversors que adquireixin un immoble per valor de 500.000 euros s'ha despertat l'interès dels més adinerats. Segons fonts de la companyia, en els últims mesos han comptabilitzat fins a 200 inversors que estan disposats a comprar un cop es faci efectiva la nova llei. Amb l'obertura de la delegació a Alella aquest estiu, ja han obtingut els primers resultats i s'han venut tres propietats, a un libanès, a un rus i a un belga. El director de l'oficina maresmenca, Rafael Rosendo, assegura que el clima i, sobretot, la proximitat de Barcelona fan que moltes famílies optin per desplaçar-se a viure a la comarca. L'agència busca oferir un producte de qualitat i diferenciat mirant de trobar un preu raonable dins el mercat. Les tres propietats que s'han venut estan situades a Vilassar de Salt, a Vallromanes i a la urbanització de luxe de Roca Ferrera, a Sant Andreu de Llavaneres.

La immobiliària catalana Lucas Fox, que també té delegacions a la Costa Brava, Eivissa i Mallorca, té previst ampliar en els pròxims mesos la seva presència a Marbella, Madrid, Londres i Ginebra. L'agència, que codirigeix el britànic Alex Vaughan, ha aconseguit en els últims 7 anys augmentar la plantilla de 5 a 60 treballadors, amb un 70% de dones i una plantilla la meitat de la qual té menys de 33 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona