Economia

OCUPACIÓ

El Consell Comarcal del Baix Empordà facilita més de setanta llocs de treball

L'organisme lidera els projectes Progressa i Millora que donarà suport als municipis

Destinats a perceptors de PIRMI i a majors de 30 anys

El Consell Comarcal del Baix Empordà lidera dos projectes ocupacionals que, en darrer terme, acabaran donant feina a 72 persones, una bona part d'elles perceptores de la Renda Mínima d'Inserció.

Els dos projectes són els anomenats Progressa i el Millora, que crearan els llocs de treball en l'àmbit d'adequació d'espais verds, en el de millora d'infraestructures i en el d'impuls de l'administració. Aquesta és una iniciativa que es fa amb la coordinació amb una trentena d'ajuntaments del Baix Empordà.

Les dues iniciatives s'activen com a generadores d'ocupació gràcies a les subvencions que arriben des del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d'ocupació de Catalunya i també el Ministeri d'Ocupació i seguretat Social espanyol i els Fons Socials Europeus.

Dels llocs de treball que s'arribaran a crear, trenta arribaran pel projecte Progressa. En aquest cas tots els beneficiaris seran persones perceptores de la Renda Mínima de reinserció. la subvenció que permet el programa és l'anomenat Treball i Formació.

En el cas del projecte anomenat Millora, al contractació serà de 42 persones, que han de ser prioritàriament de 30 o més anys i, en tots els casos que hagin exhaurit la prestació per desocupació.

La contractació de les 72 persones es farà en els àmbits de forestal, jardineria, paleteria, pintura i suport administratiu. Els contractes tindran una durada de 6mesos.

Els municipis que formen part del projecte Baix Empordà Progressa són: Palafrugell (4 persones), Sant Feliu de Guíxols (3), la Bisbal d'Empordà (2), Calonge (4), Torroella (1), Castell-Platja d'Aro (4) i Santa Cristina d'Aro (4). També han impulsat una brigada de vuit persones que donarà suport als municipis de Mont-ras, Pals, Ullà, Verges, Forallac, Corçà, Cruïlles, Vall-llobrega, Albons, Bellcaire d'Empordà, Gualta, Regencós, La Pera, Palau-sator, Fontanilles, Garrigoles, Jafre, Rupià, Serra de Daró, Ultramort, Foixà, Torrent i Colomers. Pel projecte Millora Calonge (rebrà 4 persones), Castell- Platja d'Aro (3), Torroella (4), Santa Cristina d'Aro (2), i Albons, Begur, Bellcaire, Colomers, Corçà, Cruïlles, Foixa, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, La Pera, Mont-ras, Palau-sator, Pals, Regencós, Rupià, Serra, Torrent, Ullà, Ultramort, Vall-llobrega, Verges i el Consell rebrà una persona.

LA XIFRA

2
Projectes.
Els plans Baix Empordà Progressa i Baix Empordà Millora ofereixen 72 llocs de treball.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA