Economia

L'Imserso es començarà a vendre el 25 de setembre

Un total de 134 agències de viatges de les comarques gironines estan autoritzades a vendre els viatges per a la gent gran

Lloret de Mar és l'única de la demarcació que entra en el circuit

Un total de 134 agències de viatges de les comarques gironines –centrals i sucursals– han estat autoritzades per vendre, a partir del 25 de setembre, els viatges de l'Imserso –per a persones grans–, que es duran a terme entre aquest octubre i el juny de l'any vinent. Aquesta temporada el Ministeri de Sanitat, Serveis socials i Igualtat ofereix prop de 900.000 places a tot l'Estat espanyol –exactament 896.666–, el mateix nombre de places que ja va oferir l'any passat, quan van patir una retallada d'uns 200.000 viatges.

S'ofereixen tres modalitats de viatge: estades en zones costaneres, circuits i illes. Lloret de Mar és una de les poblacions –l'única de la demarcació de Girona– que cada any acull visitants de l'Imserso. En el web de Mundosenior, el majorista de viatges que, igual que l'any passat, s'encarrega de la gestió d'aquests viatges, descriu Lloret de Mar com “una ciutat amb una llarga tradició turística, històrica i cultural” i “una destinació ideal per a la diversió, el descans i per gaudir del mar”. I promociona llocs com els jardins de Santa Clotilde o “les restes romanes de la ciutat i de municipis propers”.

A tot l'Estat les vendes es faran a través de 8.230 agències, i les vendes arrancaran el 20 de setembre a Andalusia, Extremadura i el País Basc.

De les agències gironines que podran vendre viatges de l'Imserso, 32 són de la ciutat de Girona, 11 de Blanes, 9 de Lloret, 8 de Figueres i també 8 són d'Olot. També tenen autorització agències de viatges de Banyoles (3), Breda, Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Celrà, Empuriabrava, l'Estartit (2), l'Escala (2), la Jonquera, Llagostera, Palafrugell (3), Palamós (5), Platja d'Aro (4), Puigcerdà (4), Ripoll (4), Roses, (6), Salt (4), Sant Feliu de Guíxols (6), Sant Hilari Sacalm, Sant Joan les Fonts, Santa Coloma de Farners (4), Sant Joan de les Abadesses, Santa Cristina d'Aro, Torroella de Montgrí (4), Tossa de Mar i Vidreres (3).

LA XIFRA

896.666
són les places
a tot l'Estat espanyol que s'ofereixen enguany. Els viatges es fan entre l'octubre i el juny del 2015.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA