Economia

El PGA Catalunya Resort s'amplia amb una nova extensió residencial

El complex, situat entre Caldes de Malavella i Vilobí, continua expandint la seva oferta en habitatges i inicia la construcció de nou vil·les unifamiliars

El PGA Catalunya Resort, el complex de golf i residencial de luxe de Caldes de Malavella, continua creixent urbanísticament. El seu producte, “exclusiu i diferenciat”, continua superant els seus objectius de mercat i per això incrementa l'oferta d'habitatges any rere any, segons ha fet públic el complex en un comunicat.

Així, s'ha incorporat en el creixement l'àrea residencial batejada com La Pineda, situada justament davant el carrer 7 del camp de golf Tour Course. La nova extensió inclou nou parcel·les de com a mínim mil metres quadrats de superfície destinades a allotjar grans habitatges. A més, aquesta àrea residencial inclourà un conjunt de nou vil·les unifamiliars projectades pels arquitectes Damian Ribas i Jaume Prous que es van començar a construir el mes de febrer passat. Són habitatges que voregen els 290 metres quadrats, amb quatre habitacions, piscina i jardí privat, i estan destinats tant a primera com a segona residència. Es preveu que aquestes construccions estiguin enllestides la primavera del 2016.

Paral·lelament, en un altre sector, denominat La Selva, el PGA Catalunya Resort acaba de presentar el quart i el cinquè blocs de vuit i catorze apartaments, respectivament, amb les mateixes característiques que els tres blocs ja existents. Explica el PGA que la gran demanda d'aquest tipus d'habitatge ha fet que, en poc temps, el complex hagi aconseguit vendre totes les unitats dels cinc blocs. En aquest mateix sector també hi haurà una vil·la de disseny.

D'altra banda, a la zona residencial La Balca s'estan construint vuit cases aparellades de 280 metres quadrats amb tres habitacions, dues plantes i soterrani, i també s'estan edificant tres vil·les pilot.

A banda d'aquests, el complex encara té un altre sector residencial: La Vinya, amb terrenys d'entre 1.000 i 4.000 metres quadrats, on els compradors poden escollir l'equip d'arquitectes i l'emplaçament dins el complex, ja sigui adquirint una parcel·la per a la pròpia construcció o comprant un projecte a punt per entrar-hi. El PGA Catalunya Resort ofereix, a més, una àmplia gamma de serveis als propietaris.

LA XIFRA

9
vil·les
unifamiliars projectades pels arquitectes Damian Ribas i Jaume Prous ja s'han començat a construir.

Últimes distincions

El PGA Catalunya Resort va ser concebut per englobar tant dos avalats camps de golf com un ambiciós projecte residencial. Els últims anys s'hi han dut a terme torneigs de rellevància estatal i internacional, com ara l'Open d'Espanya de Golf els anys 2000, 2009 i 2014. També ha estat escollit millor complex de golf d'Europa 2015 per l'organització mundial de comerç del turisme del golf.

PGA Catalunya Resort és propietat de Denis O'Brien, fundador i amo de l'operador mòbil Digicel. L'empresari irlandès va impulsar aquest projecte amb l'objectiu de convertir-lo en el primer complex de golf a Europa, sumant a l'excel·lència dels seus dos camps un projecte residencial de luxe i àmpliament equipat. Actualment, el PGA ofereix una selecció de parcel·les, cases unifamiliars, cases aparellades i apartaments integrats en l'entorn natural que garanteixen la privacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona