Economia

Viatges Regina tanca amb un 37% d'ocupació els vols comercials des de la Seu

No descarta repetir l'estiu vinent i demana la instal·lació d'un GPS a l'aeroport per plantejar mantenir l'activitat durant la temporada d'hivern

Els paquets turístics de Viatges Regina amb vols comercials des de l'aeroport de la Seu d'Urgell van acabar dissabte passat amb un total de 333 passatgers, un 37% de l'ocupació. Tot i que inicialment la firma esperava cobrir un 70% dels 1.100 seients disponibles en les quatre setmanes, finalment va rebaixar les expectatives en veure el ritme de reserves que rebia. La sotsdirectora de la companyia, Esther Vinseiro, va manifestar: “Estem satisfets per l'ocupació tenint en compte el mercat que hi ha aquí i els molts condicionants que hi havia per volar.” Viatges Regina ja pensa en la temporada d'hivern i per això demana la instal·lació d'un GPS perquè els pilots no hagin d'aterrar a vista.

Vinseiro va mostrar satisfacció per la primera prova de vols comercials des de l'aeroport de la Seu. “Els vols sortien només dissabte, eren les dates ja assenyalades, teníem les destinacions que teníem; tot i aquests condicionants, l'ocupació ha estat prou alta”, va remarcar la sotsdirectora de Viatges Regina. En aquest sentit, va assenyalar: “L'experiència no ha estat dolenta i per tant no descartem repetir l'estiu vinent.”

Dels quatre paquets turístics que s'oferien, Madrid-la Seu d'Urgell, la Seu-Madrid, la Seu-Palma de Mallorca i Palma de Mallorca-la Seu, aquests dos últims són els que han funcionat més bé. Vinseiro ha dit que “la gent vol platja a l'estiu i, per això, els paquets a Mallorca són els que millor han funcionat”. Els vols de Madrid han tingut molt poca ocupació; tot i això, com que l'avió surt de Madrid i hi torna, és un vol que es continuarà oferint. El que sí que ha remarcat Vinseiro és que pot ser que es canviï l'oferta dels paquets a Madrid.

Amb vista a la temporada d'hivern, des de Viatges Regina han manifestat que es necessita la instal·lació d'un GPS a l'aeroport. Sense aquesta tecnologia, assegura Vinseiro, “no ens podem plantejar portar esquiadors, ja que les condicions meteorològiques poden fer impossible aterrar a vista”. Des de Viatges Regina s'està treballant amb la possibilitat de portar esquiadors de proximitat, de ciutats com ara Porto o Palma de Mallorca. De les quatre jornades de vols a l'aeroport de la Seu només hi ha hagut un dia que s'ha hagut d'anar a aterrar a Alguaire per mal temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona