Economia

URH incorpora al grup tres hotels de Tossa

Ara ja són tretze els establiments hotelers que formen part del grup de Girona

El grup de Girona URH & Co. Hoteliers incorpora tres nous hotels i un hotel apartament de Tossa de Mar. Aquests nous establiments són: l'URH Vila de Tossa, de quatre estrelles i 43 habitacions, que obrirà el 24 de març vinent, i l'Hotel URH Novo Park –de tres estrelles i 74 habitacions– i l'Hotel URH Park Hotel –de tres estrelles i 71 habitacions–, que obriran les portes divendres de la setmana vinent (18 de març). Pel que fa a l'hotel apartament (URH Apartaments Gala), consta de nou apartaments i també obrirà divendres vinent. La incorporació d'aquests nous establiments se centra en l'estratègia d'adquirir més presència i rellevància a la demarcació de Girona. Els apartaments, els primers que té la companyia, “anaven incorporats en el paquet dels tres hotels, i per això URH també s'encarrega de la seva explotació”.

Tots els establiments estan situats a uns 300 metres de la platja i la “nostra intenció és ampliar la temporada al màxim, créixer en ocupació i augmentar el nivell del nostre client potencial centrant-nos en un servei més personalitzat, i dotar algunes àrees de més professionalitat”. Segons expliquen des del grup, a l'URH Vila de Tossa es potenciarà la restauració amb una gastronomia típica de la zona, i la intenció és convertir-lo en un referent a la població, per servei, qualitat i professionalitat.

Amb aquests tres nous hotels, el grup administra tretze hotels a tot l'Estat espanyol i reforça la seva presència a la costa gironina. URH & Co. Hoteliers gestiona les marques URH Hotels, DoubleTree by Hilton a Girona i Gualta; AC by Marriott a Girona, i Hilton Garden Inn a Màlaga, però també té establiments hotelers a Torroella de Montgrí, Mataró, Lloret de Mar, Sitges, Santurtzi i Avilés.

El procés d'expansió del grup de Girona URH continua i “està basat en les oportunitats que es presenten, però valorant per damunt de tot la viabilitat i la capacitat de gestió dels establiments”. “La situació que ha passat el sector ens ha beneficiat en aquest procés de creixement tan accelerat, però a la vegada el nostre creixement intern ha anat paral·lel a les necessitats”, expliquen des del grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona