La Generalitat tanca el River Café de Lleida durant vuit dies per superar l'aforament autoritzat

Els Mossos d'Esquadra, en compliment de la resolució de la Direcció General del Joc i Espectacles, han efectuat aquest dijous el tancament del local d'oci nocturn River Café per espai de vuit dies, per haver superat àmpliament l'aforament autoritzat. La resolució també contempla una sanció econòmica de 2.000 euros. Els mossos van aixecar acta dels fets a finals de desembre de 2008 i el procés administratiu sancionador va finalitzar el juny d'enguany, amb la resolució signada pel delegat del Govern, Miquel Pueyo, que establia el tancament i la sanció econòmica.

Els responsables del River Café van interposar un recurs d'alçada contra la resolució a la directora general del Joc i Espectacles, que ha estat desestimat. Un cop desestimat el recurs d'alçada, ha quedat esgotada la via administrativa i, a partir d'aquest moment, la resolució esdevé executiva.

En el que portem d'any, la Generalitat ha efectuat el tancament de tres establiments més a la demarcació de Lleida, en aquest cas per infracció horària. Es tracta dels locals Escambray i Queens de la ciutat de Lleida, clausurats tots dos per espai de vuit dies i amb una sanció econòmica de 595 i 421 euros, respectivament; i Era Pardia de Bossòst (Val d'Aran), tancat durant quinze dies i amb una sanció de 840 euros.

El River Café tenia al desembre de 2008 un aforament de 390 persones. Quant els mossos van detectar l'excés d'aforament, aquest se superava amb gairebé un 50% del total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA