Economia

ECONOMIA

Vuit empreses del Penedès, premiades en la Nit de la UEP

Amb el lema “Nous temps, nous paradigmes”, la patronal va reunir prop de 200 persones en un sopar presidit pel conseller Baiget

Sor Lucía Caram va parlar d'empresa i responsabilitat social

Vuit empreses de l'Alt i Baix Penedès van ser guardonades, dijous, amb un dels premis UEP 2016 que es van lliurar en el marc de la 5a Nit Empresarial organitzada per la patronal penedesenca. Els premis reconeixen el compromís i l'esforç de les empreses en diferents àmbits, com ara la innovació, la internacionalització, el medi ambient o la prevenció de riscos laborals.

L'acte d'entrega dels guardons, que va tenir lloc al restaurant El Mirador de les Caves del grup Cal Blay i que va ser presidit pel conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, l'alcalde de Subirats, Pere Pons i el president de la UEP, Santi Carda, va anar precedit d'una conferència sobre empresa i responsabilitat social a càrrec de la popular monja i activista social Lucía Caram. Prenent com a referència el lema de la 5a Nit Empresarial, “Nous temps, nous paradigmes”, sor Lucía Caram va apel·lar al compromís i la complicitat del món de l'empresa per construir una societat més lliure, més justa i més igualitària “on tothom trobi un lloc per viure amb dignitat”. Una afirmació compartida pel president de la UEP, que, en el seu discurs, va destacar que els nous temps ens aboquen a sumar esforços per avançar plegats, i que va tancar la seva intervenció subratllant que el principal capital de les empreses són les persones.Tant l'alcalde de Subirats com el conseller d'Empresa van agrair la feina que fa la Unió Empresarial del Penedès per cohesionar el territori. El president Carles Puigdemont no va poder assistir a l'acte, però va participar-hi a través d'un videomissatge en què es va mostrar agraït i optimista. “Amb confiança, esforç i talent, tenim un futur esplendorós”, va afirmar.

LA FRASE

El principal capital de les empreses són les persones i això ens ha de fer sentir orgullosos
Santi Carda
PRESIDENT DE LA UEP

Tots els guardonats de la nit

El Centre d'Empreses del Baix Penedès va rebre el guardó a la innovació; Gràfiques Varias, a l'expansió internacional; Deixalles i Transports Plazas, a la millor iniciativa mediambiental; La Granja Foods, a la responsabilitat social; Vinateria Inzòlia, al comerç més dinàmic; Xta.cat, a la millor iniciativa jove; Feca i Cales de Pachs, a l'accidentalitat zero, i Ondunova, a la millor iniciativa preventiva. Hi va haver dos reconeixements: un al Rotary de Vilafranca i l'altre a l'empresa Acció Preventiva Europreven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona