Economia

ECONOMIA

Amazon obrirà el nou centre logístic de Rubí al setembre

La companyia Amazon va confirmar ahir que a la tardor posarà en marxa una nova estació logística a Rubí per cobrir les entregues ràpides a la zona del Vallès Occidental. La instal·lació, que ocuparà més de 25.000 metres quadrats al polígon de Can Rosés, centralitzarà els paquets arribats de centres logístics com els del Prat, Martorelles i Castellbisbal que nou empreses independents que col·laboren amb la multinacional repartiran als clients dels municipis més propers, i fins i tot cap a la zona de la Catalunya Central. La instal·lació comportarà la creació d’un centenar de llocs de treball fixos el primer any, a més de la contractació de més de 300 conductors per part de les empreses de missatgeria. L’estació logística de Rubí és la vuitena inversió d’Amazon a Catalunya en els últims set anys, tots centres de repartiment i logística per a tot l’Estat.

L’alcaldessa de Rubí, Maria Martínez, va aprofitar ahir l’anunci per donar la benvinguda a Amazon i va destacar que la seva arribada és un “orgull” que potencia la vocació industrial de Rubí, que té “un dels teixits econòmics més potents de Catalunya”. “Continuarem treballant per seguir sent atractius i competitius per a les empreses que vulguin seguir l’exemple d’Amazon”, hi afegia ahir l’alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia