Economia

ECONOMIA

Girona Excel·lent s’obre a nous productes

La Diputació de Girona convoca la quarta edició del concurs i actualitza la marca Girona Excel·lent, creada el 2014 i que reconeix els productes agroalimentaris gironins de més alta qualitat. La principal novetat és l’ampliació del concurs a nous sectors agroalimentaris gironins, com és el cas de la fruita seca, les infusions o la mel. A més, també s’ha dut a terme la remodelació de les categories de l’arròs, la cervesa, els embotits, els làctics o el peix, que s’actualitzen per adaptar-los a les tendències i normatives dels seus àmbitsRespecte a l’edició anterior, l’única baixa que s’ha produït és la del sector de la galeta seca. Tanmateix, no es descarta recuperar-la, tal com ja es va fer en edicions passades. En total, s’obriran 13 sectors, integrats per més de 90 categories..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA

La Paradoxa d’Easterlin

professor d'economia i empresa, Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisi i desenvolupament de negoci