Economia

L’Associació Catalana de Municipis reclama que els fons europeus de reconstrucció arribin als municipis

Soler creu que amb una gestió des de la proximitat es garanteix una “recuperació equitativa i equilibrada”

El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, ha reclamat que els fons europeus de reconstrucció i reactivació econòmica de la Covid-19 han d’arribar als municipis “com a garantia d’una recuperació equitativa i equilibrada”.

En un comunicat, l’ACM ha explicat que el president de l’entitat s’ha reunit el passat divendres amb representants de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per establir un consens en aquesta direcció.

Durant el comitè executiu de l’ACM d’aquest dilluns s’ha posat de manifest que des de l’inici de la pandèmia l’entitat ha reclamat a l’Estat suspendre la regla de la despesa i alliberar el superàvit i romanents municipals.

Durant la reunió telemàtica del comitè executiu també s’ha formulat una proposta de pressupost pel 2021. Es preveu potenciar l’aposta per la formació a distància o semipresencial dels electes i treballadors dels ens locals, així com un enfortiment dels serveis als associats en l’àmbit territorial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia