Economia

Bankia i CaixaBank convoquen les juntes per aprovar la seva fusió

El consell d’administració de Bankia convoca els accionistes l’1 de desembre al migdia a València

CaixaBank reunirà els seus dos dies més tard, el 3 de desembre

Bankia i CaixaBank han anunciat aquest divendres la convocatòria de les respectives juntes d’accionistes on se sotmetrà a vot la fusió entre les dues entitats. Aquest és un pas necessari i decisiu per a la creació del primer banc de l’Estat per volum d’actius.
El Consell d’administració de Bankia ha convocat els seus accionistes el proper 1 de desembre a les 12 hores al Palau de Congrés de València. L’entitat ha precisat que també es podrà assistir de forma telemàtica.

Dos dies després de la junta de Bankia, en què no s’esperen sorpreses perquè l’entitat està participada majoritàriament per l’Estat –que veu amb bons ulls la fusió– serà el torn perquè els accionistes de CaixaBank aprovin l’operació.

El màxim òrgan de govern de l’entitat s’ha reunit avui a València, on té la seu social, i ha fixat la data de celebració de la junta al 3 de desembre, segons ha informat el banc a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia