Economia

El viver d’empreses Nexes creix en pandèmia

El viver d’empreses Nexes, situat al polígon industrial de Forallac i el més gran de les comarques gironines, ha acabat guanyant activitat arran dels mesos de pandèmia, amb la incorporació de dues empreses noves i una presència creixent de teletreballadors residents o segons residents a l’Empordanet, que hi assisteixen un o més dies a la setmana, per la comoditat de trobar-hi un espai diferent a la llar i recursos com ara la connexió de fibra òptica.

El gerent del viver, Quim Gudayol, destaca que no han cessat l’activitat de Nexes en cap moment, tot i que sí que van eximir de pagar lloguer als emprenedors que no podien treballar. Les noves empreses es dediquen a l’energia fotovoltaica i a la distribució farmacèutica. La ginebrera Nut, que necessitava més espai per destil·lar, se n’ha anat i s’ha traslladat a una nau al mateix polígon. El viver, ara mateix, funciona al 80% de capacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia