Economia

Espanya lidera l’atur juvenil a la UE al setembre amb una taxa més de 20 punts per sobre de la mitjana

Només Grècia supera Espanya com a estat amb més atur general de la UE

Espanya lidera l’atur juvenil a la Unió Europea al setembre amb una taxa que es troba més de 23 punts per sobre de la mitjana. L’atur en joves de menys de 25 anys a Espanya és del 40,4% al setembre després de baixar gairebé dos punts respecte a l’agost. Malgrat la disminució, Espanya continua liderant l’atur juvenil a la Unió Europea, seguida de Grècia amb una taxa d’atur juvenil del 37,8%. La mitjana de l’eurozona se situa en el 17,6% i en el 17,1% a la Unió Europa al setembre. Pel que fa a l’atur general, Espanya es manté com el segon estat europeu amb més atur amb una taxa del 16,5% al setembre, dues dècimes menys que a l’agost. Només la supera Grècia per tres dècimes amb la desocupació en el 16,8%.

En el conjunt de l’eurozona, la taxa d’atur se situa en el 8,3% al setembre, sense canvis respecte a l’agost. En el conjunt de la Unió Europea l’atur també es manté en el 7,5%, la mateixa xifra que el mes anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia