Economia

Shasta crea una app per fer pagaments internacionals de forma immediata

La fintech barcelonina vol enfocar el seu negoci als països emergents, principalment els de l’àrea llatinoamericana

La fintech barcelonina Shasta Technologies ha llençat al mercat una app que permet fer pagaments a nivell nacional i internacional de forma immediata.

Shasta App ofereix la possibilitat de fer aquests pagaments de diverses maneres, així com canvis de divisa i posseir un compte bancari en euros i dòlars.

Com expressen els seus fundadors, Àlex Sicart, Leonardo Montbrun i Daniel Paloma, amb aquesta app “ens costem al nostre objectiu de democratitzar els sistemes financers de tot el món, i particularment dels països emergents.” les funcionalitats d’aquesta nova app van enfocades a ser utilitzada principalment per nous residents que necessiten gestionar les seves finances fora del seu país. Shasta App permet enviar remeses i gestionar les finances personals a l’estranger. Hom parteix del fet que “el telèfon mòbil ha esdevingut la principal eina de bancarització de la població als països emergents, i les solucions de pagament que ofereix Shasta són una oportunitat per al desenvolupament econòmic i social de la població, a més de la modernització tecnològica del sector bancari en aquests països.”

Shasta Technologies, que va néixer el 2019, va començar a operar amb serveis de pagament per fintech, marketplaces i serveis de wallet electrònic en el segment B2B, però ara, amb Shasta App, fa el salt al mercat B2C, tot oferint serveis al client final.

Shasta, que va iniciar l’any amb una trentena d’empleats, té previst acabar l’any amb una plantilla de cent professionals. Des de Barcelona, Shasta ofereix serveis a entitats financeres de països emergents, principalment a Llatinoamèrica, a més a més dels clients de l’Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia