Economia

Diversos centre comercials israelians desobeeixen l’ordre de tancament

Denuncien un greuge comparatiu amb els establiments de carrer i centres comercials a l’aire lliure

Aquest divendres diversos centre comercials d’interior han desobeït l’ordre que els obliga a continuar tancats després que es permetés reobrir a negocis de carrer i superfícies comercials en espai obert.

En total, set centres de les empreses Azrieli i Ofer han obert a ciutats com Petah Tikva, Ramat Gan, Modiin o Bersheva, desafiant el veto a tornar a obrir les portes desafiant el veto que els impedeix reobrir des de mitjan setembre, quan el país va entrar en un estricte confinament després de patir una segona onada de coronavirus amb una de les taxes de morbiditat més altres del món.

Els responsables dels establiments al·leguen que hi ha un greuge comparatiu amb els negocis de carrer, que van reobrir fa gairebé dues setmanes, i els centres comercials a l’aire lliure, que van obrir dimarts.

Dilluns passat el Gabinet de Coronavirus va anunciar que posaria en marxa un pla pilot per examinar com procedir a la reobertura de les grans superfícies en espais tancats, però s’ha endarrerit per desacords entre ministeris, segons ha informat avui la Ràdio de l’Exèrcit



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia