Economia

Casas, reescollit secretari general d’UGT a Girona

El 96% dels delegats han votat per la seva candidatura

Xavier Casas ha revalidat el càrrec de secretari general d’UGT a les comarques gironines amb el 96% dels vots. Casas va accedir al càrrec el 2015, en substitució de Dolors Bassa. Dilluns es van fer les votacions dels delegats de la intercomarcal del sindicat i Casas ha estat renovat en el càrrec per quatre anys més i amb una executiva formada majoritàriament per dones i rejovenida. El secretari general estarà acompanyat per Jorge Iglesias (secretari d’organització), Sofia Geli (secretària sindical), Gemma Martínez (secretària de polítiques socials, igualtat i ocupació) i Sílvia Quevedo (secretària de salut laboral i relacions institucionals).

Casas assegura que en els pròxims mesos des de les comarques gironines prioritzaran “encaixar el cop i resistir” perquè “ja ens acostem als 50.000 aturats i toquem el 15% de taxa d’atur”. Des d’UGT a les comarques gironines demanen també que l’administració sigui proactiva i s’acosti a la persona que ho passa pitjor. I aquesta proximitat, segons el secretari general, també la té en compte el sindicat perquè manté obertes les seus comarcals per tenir més “proximitat amb els treballadors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia