Economia

Scopely adquireix GSN Games i reforça el paper de Barcelona

La multinacional de l’entreteniment interactiu Scopely, amb seu a Catalunya ha adquirit GSN Games, que té també filial a Barcelona, a Sony Pictures per 862 milions

Scopely, empresa global d’entreteniment interactiu i videojocs, que compta amb una de les seves seus més importants a Barcelona, ha adquirit GSN Games, que compta amb un important catàleg de jocs gratuïts per a mòbils, per 862 milions d’euros. L’operació, segons han explicat fonts de l’empresa, reforça l’aposta d’Scopely per Barcelona com a puntal estratègic per al seu creixement, ja que GSN Games també compta amb una filial a Barcelona, que ha estat decisiva per al desenvolupament de la seva plataforma.

Scopely compta a Barcelona amb un equip de 405 persones, als quals s’hi afegiran les vint que treballen a la filial catalana de GSN Games i que aportaran el seu talent a l’ecosistema d’Scopely. L’adquisició s’ha realitzat a Sony Pictures Entertainment, la propietària de Game Show Network, de la qual n’era divisió GSN Games.

Actualment Scopely és una de les companyies privades de jocs per a mòbil de més ràpid creixement i ha triplicat els seus ingressos entre 2018 i 2020. La companyia té un dels catàlegs de jocs mòbils més diversos del sector, amb èxit tant en els jocs casual com en els core -des dels jocs socials de jugador contra jugador (PVP), als jocs de rol (RPG) de nivell mitjà, fins a l’estratègia multijugador massiva online (MMO)-. Scopely és reconeguda per la seva capacitat per a crear comunitats de jugadors lleials i compromeses amb el focus en la centralitat de l’usuari i les experiències a llarg termini.

Tim O’Brien, Director d’Ingressos d’Scopely, afirma: “GSN Games compta amb un equip excepcional, i estem entusiasmats per veure què podem aconseguir junts. Esperem accelerar el que ja és un negoci fort a través de la nostra infraestructura tecnològica i de publishing. A través d’aquesta adquisició, seguirem cultivant una base de jugadors lleials com a part de la nostra missió d’inspirar el joc, tots els dies. El negoci de GSN Games ha demostrat ser increïblement durador i consistentment rendible, ja que l’equip segueix construint experiències dinàmiques per a jugadors de tot el món. Esperem un gran futur junts”.

Mark Feldman, CEO de GSN Games, apunta: “al llarg dels últims quatre anys, i en el marc d’una pandèmia mundial, GSN Games ha impulsat enormes millores tecnològiques i de producte per a complir amb el nostre compromís d’oferir als nostres jugadors experiències de joc fantàstiques. Estic encantat que GSN Games passi a formar part del dinàmic negoci global de jocs per a mòbils de Scopely”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia