Economia

El nou Esclat de Sarrià de Ter obre avui les portes

El Grup Bon Preu ha invertit 7 milions en l’ establiment, que suposa la creació de 79 llocs de treball

El nou Esclat de Sarrià de Ter obre aquest matí les seves portes a l’avinguda de França, 127. El supermercat, amb una superfície de 2.400 m² de vendes, ha suposat una inversió de 7 milions d’euros del Grup Bon Preu i es vol convertir en un referent en productes frescos i de proximitat, per als veïns de Sarrià i de les poblacions del nord de Girona com ara Sant Julià de Ramis, Celrà, Bordils, Flaçà o Cervià de Ter. El nou supermercat ha suposat la creació de 79 llocs de treball fruit també d’un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal entre el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

El nou establiment disposa de 100 places d’aparcament i 2 places de carregadors de vehicles elèctrics, i també d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques amb una potència de 220 kWp. En aquest sentit, la firma destaca que s’han emprat tècniques el màxim de sostenibles i eficients en tots els espais de l’establiment com per exemple la il·luminació LED.

Com en tots els supermercats del Grup –que té les ensenyes Esclat i Bonpreu–, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista amb seccions de carnisseria, xarcuteria formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per a aquells clients que vulguin endur-se el producte cuinat, a més d’una secció de fleca.

El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local. Aquest establiment també disposa d’un corner de sushi elaborat al moment, i també d’un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció d’adrogueria, perfumeria i decoració i tèxtil per a la llar.

LA XIFRA

79
professionals
formen l’equip del nou Esclat de Sarrià de Ter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia