Economia

Grifols obté llum verd de l’autoritat alemanya per adquirir Biotest

La companyia catalana va presentar al setembre una oferta de 1.100 milions per controlar el 91% de les accions del grup

Grifols ha rebut l’aprovació de l’autoritat federal alemanya de supervisió financera, BaFin, per dur a terme l’OPA voluntària sobre la seva competidora alemanya Biotest, empresa especialitzada en el desenvolupament de medicaments en el camp de l’hematologia i en la gestió de diversos centres de plasma.

La companyia amb seu a Barcelona ha informat aquest dimarts al supervisor borsari CNMV que ja té l’autorització per llançar l’oferta pública a tots els accionistes de Biotest i intentar adquirir en efectiu les accions ordinàries i preferents per 43 i 37 euros per acció, respectivament.

L’aprovació de la BaFin arriba després que el setembre passat Grifols presentés una oferta de 1.100 milions per adquirir Tiancheng, l’empresa que controla el 90% de les accions ordinàries de Biotest i l’1% de les accions preferents.

El període d’acceptació inicial s’inicia avui mateix amb la publicació del document d’oferta i s’estendrà fins al 4 de gener de 2022, segons ha informat l’empresa.

En els últims trimestres, la companyia ha ampliat i diversificat el seu accés a plasma amb el propòsit de reforçar la seva posició de lideratge per comptar amb una xarxa global integrada de centres de plasma a Estats Units, Europa, Xina i Àfrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia