Economia

La Ballena Alegre dona suport als productors

El càmping estrena la campanya ‘Proveïdors responsables’

El càmping La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, dona suport als productors de proximitat amb cinc vídeos en què expliquen la relació que tenen amb els proveïdors de fruites i verdures, carns, productes làctics o aigua. L’objectiu de la campanya, que porta el nom de guanyar-guanyar, és generar consciència entre els clients seguint el model europeu Inside, que promou beneficis energètics, mediambientals, econòmics i socials de proximitat.

Cada divendres d’abril el càmping publicarà a les xarxes socials la història sostenible que mantenen amb algun dels proveïdors responsables del càmping amb “qui mantenim una relació de guanyar-guanyar per contribuir a preservar el planeta”. “Ja fa més de vint anys que vam iniciar una aposta per la sostenibilitat i per procurar unes vacances responsables tant des del punt de vista del serveis i productes com dels proveïdors que abasteixen el càmping”, expliquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia