Economia

La UE i els EUA tanquen un acord per enviar més gas natural liquat a Europa

La CE vol substituir amb el proveïment nord-americà el gas natura que rep ara de Rússia

Von der Leyen assegura que serà un “nou capítol” en la relació energètica amb Washington

Els Estats Units d’Amèrica (EUA) i la Unió Europea (UE) anunciaran aquest divendres un acord amb per enviar gas natural liquat a Europa, segons ha avançat aquest dijous la presidenta de la Comissió Europea (CE), Ursula von der Leyen.

A l’arribada a la cimera de líders europeus a Brussel·les, Von der Leyen ha explicat que aquest divendres presentarà juntament amb el president dels Estats Units, Joe Biden, un “nou capítol” en l’associació energètica amb Washington.

“Es tracta de gas natural liquat addicional dels EUA a la UE per substituir el gas natural rus que tenim ara”, ha concretat la presidenta de l’executiu europeu a l’arribada a la trobada, a la qual també ha assistit Biden com a convidat. “És un important pas endavant”, ha assegurat.

Es preveu que Von der Leyen i Biden presentin l’acord aquest divendres al matí, després de la reunió entre tots dos programada a Brussel·les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia